Deutsch Englisch

Neuerwerbungen

Katalogzugriff über EZproxy

Speichern

Trefferanalyse

 
 
 
 
 
 
 
 
1 von 1
      
* Ihre Aktion  Suchen ([PPN] Pica-Produktionsnummer) 646942603
Online Ressourcen (ohne Zeitschr.)
Titel: 
Person/en: 
Sprache/n: 
Englisch
Veröffentlichungsangabe: 
Minneapolis : University of Minnesota Press, 1999 (Original: 1988)
Copyright-Datum: 
1999.
Umfang: 
1 online resource (330 pages)
Anmerkung: 
Description based on publisher supplied metadata and other sources.
Includes index
Bibliogr. Zusammenhang: 
Erscheint auch als (Druck-Ausgabe) : ISBN 9780816634965
ISBN: 
978-0-8166-9109-8
0-8166-3496-3
978-0-8166-3496-5
Weitere Ausgaben: 978-0-8166-3496-5 (Druckausgabe)
Mehr zum Titel: 
CONTENTS; INTRODUCTION; INGREDIENTS; MAIL ORDER SOURCES; BAKING TIPS; BREADS FOR MEALS; BREADS FOR COFFEETIME; COOKIES AND LITTLE CAKES; CAKES AND TORTES; PASTRIES AND PIES; SAVORY PIES AND FILLED BREADS; INDEX;
Schlagwörter: 
Mehr zum Thema: 
Klassifikation der Library of Congress: TX763
Dewey Dezimal-Klassifikation: 641.8/15;
Inhalt: 
Intro -- CONTENTS -- INTRODUCTION -- INGREDIENTS -- MAIL ORDER SOURCES -- BAKING TIPS -- BREADS FOR MEALS -- BREADS FOR COFFEETIME -- COOKIES AND LITTLE CAKES -- CAKES AND TORTES -- PASTRIES AND PIES -- SAVORY PIES AND FILLED BREADS -- INDEX -- A -- B -- C -- D -- E -- F -- G -- H -- I -- J -- K -- L -- M -- N -- O -- P -- Q -- R -- S -- T -- V -- W -- Y.
Food is the heart of a Scandinavian home: scrumptious pies, delicate pastries, millions of cookies, and, of course, savory breads. Each country-Denmark, Norway, Sweden, Finland, and Iceland-has its specialty and no one goes hungry. In this mouthwatering collection, Beatrice Ojakangas calls on her own Scandinavian heritage and wide-ranging knowledge of baking to produce the definitive cookbook for this rich cultural heritage.James Beard Foundation Kitchenaid Cookbook Hall of Fame Inductee.
 
Veröffentlichungsangabe: 
2009
Anmerkung: 
Electronic reproduction; Available via World Wide Web
 
Anmerkung: 
Temporärer Zugriff auf E-Book innerhalb der IP-Ranges des MPI für Bildungsforschung / Temporary access to e-book within the IP ranges of the MPI for Human Development
Bitte beachten: eingeschränkte Nutzungsbedingungen beim Herunterladen, Kopieren und Drucken! / Please note: restricted terms of use when downloading, copying and printing!
Volltext: 
 
 
 
1 von 1
      
Über den Zitierlink können Sie diesen Titel als Lesezeichen ablegen oder weiterleiten
 
1 von 1