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Körperschaft/en: | |
Sprache/n: | Englisch |
Veröffentlichungsangabe: | Cambridge, U.K ; New York : Cambridge University Press, 1999 |
Umfang: | xiv, 175 p : ill ; 24 cm |
Schriftenreihe: | |
Anmerkung: | Includes bibliographical references (p. 149-168) and index Electronic reproduction, Boulder, Colo : NetLibrary, 2004 |
Bibliogr. Zusammenhang: | |
ISBN: | 0-511-06622-8 electronic bk. 978-0-511-05991-9 978-0-521-64182-1 hbk. 0-521-64182-9 hbk. 0-511-05991-4 0-511-61253-2 electronic bk. 978-0-511-06622-1 : electronic bk. 0-511-06835-2 electronic bk. : Adobe Reader 978-0-511-06835-5 : electronic bk. : Adobe Reader 978-0-511-61253-4 : electronic bk. |
Mehr zum Titel: | Cover; Half-title; Series-title; Title; Copyright; Dedication; Contents; Illustrations; Acknowledgements; Abbreviations; Preface; INTRODUCTION; CHAPTER 1 Diet; CHAPTER 2 Food and the economy; CHAPTER 3 Food crisis; CHAPTER 4 Malnutrition; CHAPTER 5 Otherness; CHAPTER 6 Forbidden foods; CHAPTER 7 Food and the family; CHAPTER 8 Haves and havenots; CHAPTER 9 You are with whom you eat; Conclusion: choice and necessity; Bibliographical essay; Bibliography; Index. |
Schlagwörter: | |
Sachgebiete: | |
Mehr zum Thema: | Klassifikation der Library of Congress: GT2853.G8 |
Inhalt: | This is a general study of food in antiquity. The book deals with food as food or nutrition. It also treats the non-food uses of food, focusing on the role of food in forming and marking the social hierarchy. Food defines the group, whether social, religious, philosophical or political; To 1500 Cover; Half-title; Series-title; Title; Copyright; Dedication; Contents; Illustrations; Acknowledgements; Abbreviations; Preface; INTRODUCTION; CHAPTER 1 Diet; CHAPTER 2 Food and the economy; CHAPTER 3 Food crisis; CHAPTER 4 Malnutrition; CHAPTER 5 Otherness; CHAPTER 6 Forbidden foods; CHAPTER 7 Food and the family; CHAPTER 8 Haves and havenots; CHAPTER 9 You are with whom you eat; Conclusion: choice and necessity; Bibliographical essay; Bibliography; Index |
Veröffentlichungsangabe: | Boulder, Colo : NetLibrary, 2004 |
Hersteller: | Boulder, Colo : NetLibrary |
Gesamttitel: | |
Umfang: | Online-Ressource |
Mehr zum Titel: | |
Rechteinformation: | |
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Anmerkung: | Der deutschlandweite Zugriff auf diesen Titel wird durch die Förderung der Deutschen Forschungsgemeinschaft ermöglicht und durch die Bayerischen Staatsbibliothek München organisiert. Einzelpersonen mit ständigem Wohnsitz in der Bundesrepublik Deutschland können sich persönlich bei der Bayerischen Staatsbibliothek München für einen kostenlosen Zugriff registrieren lassen, falls ihnen der Zugang über ein Universitätsnetz bzw. eine Wissenschaftliche Bibliothek nicht zur Verfügung steht: "http://www.nationallizenzen.de" |
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