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* Ihre Aktion  suchen [und] ([PPN] Pica-Produktionsnummer) 1887265090
Online Ressourcen (ohne Zeitschr.)
PPN: 
1887265090Über den Zitierlink können Sie diesen Titel als Lesezeichen ablegen oder weiterleiten
Titel: 
Person/en: 
Körperschaft/en: 
Sprache/n: 
Englisch
Veröffentlichungsangabe: 
Potsdam, 2023
Ort(e): 
Umfang: 
1 Online-Ressource (178 Seiten, 22157 KB) : Illustrationen, Diagramme
Art des Inhalts: 
Anmerkung: 
Kumulative Dissertation
Übersetzung des Haupttitels: Kultivierung ausgewählter Halophyten im salinen Indoor Farming und Modulation der Anbaubedingungen zur Optimierung der Metabolitenprofile für die menschliche Ernährung
Bibliogr. Zusammenhang: 
Hochschulschrift: 
Dissertation, University of Potsdam, 2024
Identifier: 
Inhalt: 
With the many challenges facing the agricultural system, such as water scarcity, loss of arable land due to climate change, population growth, urbanization or trade disruptions, new agri-food systems are needed to ensure food security in the future. In addition, healthy diets are needed to combat non-communicable diseases. Therefore, plant-based diets rich in health-promoting plant secondary metabolites are desirable. A saline indoor farming system is representing a sustainable and resilient new agrifood system and can preserve valuable fresh water. Since indoor farming relies on artificial lighting, assessment of lighting conditions is essential. In this thesis, the cultivation of halophytes in a saline indoor farming system was evaluated and the influence of cultivation conditions were assessed in favor of improving the nutritional quality of halophytes for human consumption. Therefore, five selected edible halophyte species (Brassica oleracea var. palmifolia, Cochlearia officinalis, Atriplex hortensis, Chenopodium quinoa, and Salicornia europaea) were cultivated in saline indoor farming. [...]
 
Lokale Sachgebiete: 
 
Standort: 
Anmerkung: 
Das E-Book steht unter einer CC-Lizenz. Weitere Informationen finden Sie unter: https://creativecommons.org/licenses/
Volltext: 
https://doi.org/10.25932/publishup-62697 Kostenfrei zugänglich ohne Registrierung
 
 
 
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