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Food, drink and identitycooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages Sonstige Pers.: Scholliers, Peter Ersch.-Ort, Verlag, Ersch.-Jahr: Oxford ; New York, Berg, 2001 Umfang: 1 Online-Ressource (xi, 223 Seiten) Schlagwort: Europa ; Ernährungsgewohnheit ; Gruppenidentität ; Geschichte Schlagwort: Mitteleuropa ; Ernährungsgewohnheit ; Geschichte 500-2000 Schlagwort: Mitteleuropa ; Ernährung ; Sozialgeschichte ISBN: 0-585-43660-6 in die Merkliste | |
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Bemerkung:
Nationallizenz
Medium: Online Volltext: hier klicken Sonstige Pers.: Scholliers, Peter Titel: Food, drink and identity Titelzusatz: cooking, eating and drinking in Europe since the Middle Ages Verantwortlich: edited by Peter Scholliers Ersch.-Ort: Oxford ; New York Verlag: Berg Ersch.-Jahr: 2001 ISBN: 0-585-43660-6 Umfang: 1 Online-Ressource (xi, 223 Seiten) Anmerkung: Includes bibliographical references and index Anmerkung: Meals, food narratives, and sentiments of belonging in past and present /Peter Scholliers --Commensality and social morphology: an essay of typology /Claude Grignon --Upholding status : the diet of a noble family in early nineteenth-century La Mancha /Carmen Sarasúa --Promise of more. The rhetoric of (Food) consumption in a society searching for itself : West Germany in the 1950s /Michael Wildt --Identification process at work : virtues of the Italian working-class diet in the first half of the twentieth century /Paolo Sorcinelli --Bourgeois good? Sugar, norms of consumption and the labouring classes in nineteenth-century France /Martin Bruegel --Old people, alcohol and identity in Europe, 1300-1700 /A. Lynn Martin --National nutrition exhibition : a new nutritional narrative in Norway in the 1930s /Inger Johanne Lyngo --Wine, champagne and the making of French identity in the Belle Epoque /Kolleen M. Guy --Reading food riots : scarcity, abundance and national identity /Amy Bentle Beziehung: Reproduktion von, Food, drink and identity, 2001, Notation RVK: LC 17005 Notation RVK: NW 2200 Notation DDC: 394.1094 Notation LoC: GT2853.E8 Formschlagwort: Aufsatzsammlung, Schlagwort: Europa / Ernährungsgewohnheit / Gruppenidentität / Geschichte Schlagwort: Mitteleuropa / Ernährungsgewohnheit / Geschichte 500-2000 Schlagwort: Mitteleuropa / Ernährung / Sozialgeschichte LoC-Schlagwort: ¬a Food habits ¬z Europe ¬x History LoC-Schlagwort: ¬a Habitudes alimentaires ¬z Europe ¬x Histoire LoC-Schlagwort: ¬a National characteristics, European LoC-Schlagwort: ¬a Electronic books Sprache: eng |
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