Buy it now
Buying options
Tax calculation will be finalised at checkout
Other ways to access
This is a preview of subscription content, log in via an institution to check for access.
Table of contents (10 chapters)
-
Front Matter
-
Zusammensetzung und Eigenschaften der Milch
-
Mykologie (Mikrobiologie) der Milch
-
Die Untersuchung der Milch
-
Back Matter
About this book
Editors and Affiliations
-
Hamburg, Deutschland
J. Bauer
-
München, Deutschland
B. Bleyer, W. Ernst
-
Weihenstephan, Deutschland
K. J. Demeter, W. Kieferle
-
Königsberg, Deutschland
W. Grimmer
-
Leipzig, Deutschland
F. Löhnis, M. Schieblich, L. Scheunert
Bibliographic Information
Book Title: Die Milch
Book Subtitle: Zusammensetzung · Eigenschaften Veränderungen · Untersuchung
Editors: J. Bauer, B. Bleyer, K. J. Demeter, W. Ernst, W. Grimmer, W. Kieferle, F. Löhnis, M. Schieblich, … L. Scheunert
Series Title: USW-Schriften für Führungskräfte
DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-7091-9797-4
Publisher: Springer Vienna
-
eBook Packages: Springer Book Archive
Copyright Information: Springer-Verlag Wien 1930
Softcover ISBN: 978-3-7091-9550-5Published: 01 January 1930
eBook ISBN: 978-3-7091-9797-4Published: 29 July 2013
Edition Number: 1
Number of Pages: X, 418
Number of Illustrations: 64 b/w illustrations
Topics: Life Sciences, general