Umfang:
Online-Ressource
,
online resource.
ISSN:
1936-976X
,
1936-976X
In:
volume:12
In:
number:10
In:
day:4
In:
month:7
In:
year:2019
In:
pages:2226-2240
In:
date:10.2019
In:
Food analytical methods, New York, NY : Springer, 2008-, 12, Heft 10 (4.7.2019), 2226-2240, 10.2019, 1936-976X
Sprache:
Englisch
DOI:
10.1007/s12161-019-01552-1
URN:
urn:nbn:de:101:1-2020012419480678523791
URL:
https://doi.org/10.1007/s12161-019-01552-1
URL:
https://nbn-resolving.org/urn:nbn:de:101:1-2020012419480678523791
URL:
https://d-nb.info/1203425872/34
URL:
https://doi.org/10.1007/s12161-019-01552-1