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    Bielefeld : transcript Verlag
    UID:
    almahu_9948307949702882
    Ausgabe: 1. Aufl.
    ISBN: 9783837630312 , 9783839430316
    Serie: Ästhetische Praxis
    Inhalt: Long description: Kitchen, cooking, nutrition, and eating have become omnipresent cultural topics. They stand at the center of design, gastronomy, nutrition science, and agriculture. Artists have appropriated cooking as an aesthetic practice - in turn, cooks are adapting the staging practices that go with an artistic self-image. This development is accompanied by crisis of eating behaviour and a philosophy of cooking as a speculative cultural technique. This volume investigates the dimensions of a new culinary turn, combining for the very first time contributions from the theory and practice of cooking.
    Inhalt: Biographical note: Nicolaj van der Meulen (Prof. Dr.) is head of the newly founded »Institut Ästhetische Praxis und Theorie« at the University of Applied Sciences and Arts - Northwestern Switzerland. Jörg Wiesel (Prof. Dr.) is head of the newly founded »Institut Ästhetische Praxis und Theorie« at the University of Applied Sciences and Arts - Northwestern Switzerland.
    Inhalt: Quote: »Dass ästhetisches Leben nicht ohne ethische, moralische, politische und soziale, also humane Grundlagen möglich ist, vermitteln die Autorinnen und Autoren in überzeugender [...] Weise.« Jos Schnurer, www.socialnet.de, 31.05.2017 Besprochen in: hotelstyle & gastro, 12 (2016) www.zeit.de, 04.06.2017, Daniel Sigge
    Anmerkung: PublicationDate: 20170401
    Weitere Ausg.: ISBN 9783839430316
    Sprache: Englisch
    URL: Cover
    Bibliothek Standort Signatur Band/Heft/Jahr Verfügbarkeit
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