Ihre E-Mail wurde erfolgreich gesendet. Bitte prüfen Sie Ihren Maileingang.

Leider ist ein Fehler beim E-Mail-Versand aufgetreten. Bitte versuchen Sie es erneut.

Vorgang fortführen?

Exportieren
  • 1
    Online-Ressource
    Online-Ressource
    London :Royal Society of Chemistry,
    UID:
    almahu_9949388058202882
    Umfang: 1 online resource
    ISBN: 9781788017336 , 1788017331 , 9781788016216 , 1788016211
    Serie: Food chemistry, function and analysis ; no. 11
    Inhalt: Providing an overview of the state-of-the-art of the chemistry of vitamin E with regards properties and functions and also nutritional benefits, this is a timely addition to the literature as the centennial anniversary of the discovery of this important vitamin approaches.
    Anmerkung: Intro; Half Title; Title; Series Editor; Copyright; Contents; Preface; Chapter 1 Vitamin E: Structure, Properties and Functions 1; 1.1 Introduction; 1.2 Homologues: Nomenclature and Structure; 1.3 Physicochemical Properties; 1.4 Sources; 1.5 Chemical Synthesis; 1.6 Analysis; 1.7 Functions and Applications; 1.8 Stability; References; Chapter 2 Tocotrienols: From Bench to Bedside 12; 2.1 Introduction; 2.2 Physical and Chemical Properties; 2.3 Analysis Method; 2.4 Bioavailability; 2.4.1 Animals; 2.4.2 Humans; 2.5 Safety and Tolerance; 2.6 Nutritional Benefits; 2.6.1 Antioxidant; 2.6.2 Anti-aging
    Weitere Ausg.: Print version: VITAMIN E. [Place of publication not identified], ROYAL Society OF CHEMISTR, 2019 ISBN 1788012402
    Sprache: Englisch
    Schlagwort(e): Electronic books.
    Bibliothek Standort Signatur Band/Heft/Jahr Verfügbarkeit
    BibTip Andere fanden auch interessant ...
Schließen ⊗
Diese Webseite nutzt Cookies und das Analyse-Tool Matomo. Weitere Informationen finden Sie auf den KOBV Seiten zum Datenschutz