Buch
New York :Oxford University Press,
Umfang:
xi, 323 Seiten.
ISBN:
978-0-19-026542-7
Serie:
Studies in contemporary Jewry 28
Inhalt:
"Bringing together contributions from a diverse group of scholars, Volume XXVIII of Studies in Contemporary Jewry presents a multifaceted view of the subtle and intricate relations between Jews and their foodways. The symposium covers Europe, the Middle East, Africa, and North America from the 20th century to the 21st."--
Sprache:
Englisch
Fachgebiete:
Geschichte
Schlagwort(e):
Juden
;
Essgewohnheit
;
Religiöse Identität
;
Kulturelle Identität
;
Kaschrut
;
Aufsatzsammlung
URL:
http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&local_base=BVB01&doc_number=029282532&sequence=000001&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA
Bibliothek |
Standort |
Signatur |
Band/Heft/Jahr |
Verfügbarkeit |