Ihre E-Mail wurde erfolgreich gesendet. Bitte prüfen Sie Ihren Maileingang.

Leider ist ein Fehler beim E-Mail-Versand aufgetreten. Bitte versuchen Sie es erneut.

Vorgang fortführen?

Exportieren
  • 1
    Buch
    Buch
    Oakland, California :University of California Press,
    UID:
    almahu_BV047650556
    Umfang: xviii, 171 Seiten : , Illustrationen, Karte.
    ISBN: 978-0-520-40207-2 , 978-0-520-38389-0 , 0-520-38389-3
    Serie: California studies in food and culture 77
    Inhalt: "Celebrated food scholar Darra Goldstein takes readers on a vivid tour of history and culture through Russian cuisine. The Kingdom of Rye unearths the foods and flavors of the Russian land. Preeminent food studies scholar Darra Goldstein offers readers a concise, engaging, and gorgeously crafted story of Russian cuisine and culture. This story demonstrates how national identity is revealed through food-and how people know who they are by what they eat together. The Kingdom of Rye examines the Russians' ingenuity in overcoming hunger, a difficult climate, and a history of political hardship while deciphering Russia's social structures from within. This is a domestic history of Russian food that serves up a deeper history, demonstrating that the wooden spoon is mightier than the scepter"--
    Anmerkung: Hier auch später erschienene, unveränderte Nachdrucke
    Weitere Ausg.: Erscheint auch als Online-Ausgabe ISBN 978-0-520-38390-6
    Sprache: Englisch
    Fachgebiete: Geschichte , Ethnologie , Allgemeines
    RVK:
    RVK:
    RVK:
    RVK:
    Schlagwort(e): Ess- und Trinksitte ; Kochen ; Lebensmittelversorgung ; History
    Bibliothek Standort Signatur Band/Heft/Jahr Verfügbarkeit
    BibTip Andere fanden auch interessant ...
Schließen ⊗
Diese Webseite nutzt Cookies und das Analyse-Tool Matomo. Weitere Informationen finden Sie auf den KOBV Seiten zum Datenschutz