Format:
XVI, 539 S. :
,
Ill., graph. Darst.
Edition:
13., aktualisierte Aufl. / von: Hartmut Fröleke, ...
ISBN:
978-3-86528-134-0
Note:
Literaturangaben
Language:
German
Subjects:
Agriculture, Forestry, Horticulture, Fishery, Domestic Science
,
Sports Science
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Medicine
Keywords:
Ernährung
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Ernährungswissenschaft
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Diätetik
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Einführung
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Einführung
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Einführung
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Einführung
URL:
http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&local_base=BVB01&doc_number=025979723&sequence=000003&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA
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Author information:
Wirths, Willi, 1923-1999.
Author information:
Fröleke, Hartmut, 1941-
Author information:
Kofrányi, Ernst, 1908-1989.