Your email was sent successfully. Check your inbox.

An error occurred while sending the email. Please try again.

Proceed reservation?

Export
  • 1
    UID:
    edocfu_9958354883202883
    Format: 1 online resource(viii,207p.) : , illustrations.
    Edition: Electronic reproduction. Berlin/Boston : De Gruyter, 2000. Mode of access: World Wide Web.
    Edition: System requirements: Web browser.
    Edition: Access may be restricted to users at subscribing institutions.
    ISBN: 9783110820836
    Series Statement: Kantstudien-Ergänzungshefte; 137
    Note: Frontmatter -- , Vorwort -- , Inhaltsverzeichnis -- , 1. Einleitung: Die subjektive Allgemeingültigkeit als ein Schlüsselproblem der Ästhetik Kants -- , 2. Zur Sekundärliteratur: Darstellung und Kritik -- , 3. Kritische Untersuchung von Kants Darstellungsweise der vier Momente des Geschmacksurteils -- , 4. Worin sieht Kant das Problem des Geschmacks? -- , 5. Das Geschmacksurteil in transzendental-logischer Hinsicht -- , 6. Eine genauere Untersuchung von Kants Transformation des Problems -- , 7. Prauss’ Theorie zum Wahrnehmungsurteil bei Kant: die „subjektiven Gegenstände" -- , Literaturverzeichnis -- , Index -- , Backmatter. , Also available in print edition. , In German.
    Additional Edition: ISBN 9783110167443
    Additional Edition: ISBN 9783111753812
    Language: German
    Library Location Call Number Volume/Issue/Year Availability
    BibTip Others were also interested in ...
Close ⊗
This website uses cookies and the analysis tool Matomo. Further information can be found on the KOBV privacy pages