Your email was sent successfully. Check your inbox.

An error occurred while sending the email. Please try again.

Proceed reservation?

Export
  • 1
    UID:
    gbv_127468935
    Format: 489 S. , zahlr. graph. Darst. , 25 cm
    Edition: 2., überarb. Aufl.
    ISBN: 3800126141 , 3825280365
    Series Statement: UTB für Wissenschaft
    Content: Das bewährte Lehrbuch wurde in der 3. Auflage komplett überarbeitet, erweitert und aktualisiert. Es gibt einen umfassenden Überblick über die Ernährung des Menschen. Physiologische Grundlagen der Ernährung, die ernergieliefernden Nährstoffe, die Bedeutung von Vitaminen, Mineralstoffen und Spurenelementen sowie ernährungsbedingte Krankheiten werden ausführlich behandelt.
    Note: Literaturverz. S. [463] - 478
    Language: German
    Subjects: Chemistry/Pharmacy , Agriculture, Forestry, Horticulture, Fishery, Domestic Science , Biology , Medicine
    RVK:
    RVK:
    RVK:
    RVK:
    RVK:
    Keywords: Ernährungswissenschaft
    Author information: Leitzmann, Claus 1933-
    Author information: Elmadfa, Ibrahim 1943-
    Library Location Call Number Volume/Issue/Year Availability
    BibTip Others were also interested in ...
Close ⊗
This website uses cookies and the analysis tool Matomo. Further information can be found on the KOBV privacy pages