Umfang:
1 Online-Ressource (140 pages)
,
illustrations
ISBN:
9780841205505
Serie:
ACS symposium series 75
Anmerkung:
Distributed in print by Oxford University Press
,
Includes bibliographical references and index
,
The Role Lipids Play in the Positive and Negative Flavors of Foods /
,
Chemistry of Deep Fat Fried Flavor /
,
Volatiles from Frying Fats: A Comparative Study /
,
Generation of Aroma Compounds by Photo Oxidation of Unsaturated Fatty Esters /
,
Instrumental Analysis of Volatiles in Food Products /
,
Chemical Changes Involved in the Oxidation of Lipids in Foods /
,
Flavor Problems in the Usage of Soybean Oil and Meal /
,
Flavors from Lipids by Microbiological Action /
Weitere Ausg.:
ISBN 9780841204188
Weitere Ausg.:
ISBN 0841204187
Weitere Ausg.:
Erscheint auch als ISBN 9780841204188
Weitere Ausg.:
Erscheint auch als ISBN 0841204187
Sprache:
Englisch
DOI:
10.1021/bk-1978-0075