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    UID:
    gbv_502917679
    Umfang: VIII, 389 S. , graph. Darst. , 23 cm
    ISBN: 0262511924 , 0262012251
    Serie: Politics, science, and the environment
    Anmerkung: Includes bibliographical references and index , The contested governance of European food safety regulation , Taste, traditions, and transactions: the public and private regulation of food , Contentions over food safety: the significance of consumer trust , Food safety and the structure of the European food industry , Protesting food: NGOs and political mobilization in Europe , Is it just about trust? The partial reform of French food safety regulation , From precautionary bans to DIY poison tasting: reform of the UK food safety regulation regime , Governance reform of German food safety regulation: cosmetic or real? , Regulating food safety risks in the European Union: a comparative perspective , Food safety and the single European market , The creation of the European food safety authority , Protection or protectionism? EU food safety and the WTO , Compatibility or clash? EU food safety and the WTO , The asymmetries of governance
    Weitere Ausg.: Erscheint auch als Online-Ausgabe Ansell, Christopher What's the Beef? Cambridge : MIT Press, 2014 ISBN 9780262267182
    Sprache: Englisch
    Fachgebiete: Politologie
    RVK:
    Schlagwort(e): Europa ; Lebensmittelrecht ; Qualitätssicherung ; Lebensmittelqualität ; Europa ; Lebensmittelindustrie ; Verbraucherschutz ; Lebensmittelqualität ; Europa ; Lebensmittelindustrie ; Lebensmittelüberwachung ; Aufsatzsammlung
    Bibliothek Standort Signatur Band/Heft/Jahr Verfügbarkeit
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