Umfang:
XII, 160 S.
,
Ill., graph. Darst., Kt.
ISBN:
9789004194663
Serie:
Social sciences in Asia 31
Inhalt:
Introduction -- The cultural object : pizza -- The social world : Italian restaurants -- The receiver : the consumer -- The creator : the pizzaiolo -- Conclusion : towards new understandings of food glocalization
Anmerkung:
Includes bibliographical references and index
,
Introduction -- The cultural object : pizza -- The social world : Italian restaurants -- The receiver : the consumer -- The creator : the pizzaiolo -- Conclusion : towards new understandings of food glocalization.
Weitere Ausg.:
Erscheint auch als Online-Ausgabe Ceccarini, Rossella Pizza and pizza chefs in Japan Leiden : Brill, 2011 ISBN 9789004214873
Weitere Ausg.:
ISBN 9789004194663
Weitere Ausg.:
Erscheint auch als Online-Ausgabe Ceccarini, Rossella Pizza and pizza chefs in Japan Leiden : Brill, 2011 ISBN 9789004214873
Weitere Ausg.:
Erscheint auch als Online-Ausgabe Pizza and pizza chefs in Japan Leiden : Brill, 2011 ISBN 9789004214873
Weitere Ausg.:
ISBN 9004214879
Weitere Ausg.:
Erscheint auch als Online-Ausgabe Ceccarini, Rossella Pizza and pizza chefs in Japan Leiden : Brill, 2011 ISBN 9789004214873
Sprache:
Englisch
Schlagwort(e):
Japan
;
Pizza
;
Lebensmittelindustrie