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    Online-Ressource
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    Urbana : University of Illinois Press
    UID:
    gbv_861150481
    Umfang: 1 Online-Ressource
    Ausgabe: Online-Ausg.
    ISBN: 9780252098512
    Serie: Studies in sensory history
    Inhalt: The role of taste in a culinary transformation
    Inhalt: Introduction : sensing food in the New Deal era -- America eats : the making of a sensory archive -- Romance of the homemade -- Tasting place, sensing race -- An American culinary heritage? Mexican food in the Southwest -- A "well-filled melting pot" -- Conclusion : how taste is made
    Anmerkung: Includes bibliographical references and index
    Weitere Ausg.: ISBN 9780252040252
    Weitere Ausg.: ISBN 025209851X
    Weitere Ausg.: ISBN 9780252098512
    Weitere Ausg.: Print version Bégin, Camille, 1984- author Taste of the nation Urbana : University of Illinois Press, [2016]
    Sprache: Englisch
    URL: Volltext  (lizenzpflichtig)
    Bibliothek Standort Signatur Band/Heft/Jahr Verfügbarkeit
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