Format:
653 S. :
,
Ill., graph. Darst., Kt.
Edition:
3., neu bearb. Aufl.
ISBN:
3-486-20320-7
,
3-486-20039-9
Language:
German
Subjects:
Chemistry/Pharmacy
,
Biology
Keywords:
Biotechnologie
;
Handbuch
;
Gärung
;
Gentechnologie
;
Mikrobiologie
;
Technik
;
Industrielle Mikrobiologie
;
Fermentation
;
Futtermittel
;
Mikroorganismus
;
Enzym
;
Lebensmittel
;
Einführung
;
Hochschulschrift
;
Einführung
;
Hochschulschrift
;
Einführung
;
Hochschulschrift
URL:
http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&local_base=BVB01&doc_number=000348884&sequence=000002&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA
URL:
http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&local_base=BVB01&doc_number=000348884&sequence=000002&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA