Ihre E-Mail wurde erfolgreich gesendet. Bitte prüfen Sie Ihren Maileingang.

Leider ist ein Fehler beim E-Mail-Versand aufgetreten. Bitte versuchen Sie es erneut.

Vorgang fortführen?

Exportieren
  • 1
    Online-Ressource
    Online-Ressource
    Boca Raton, London, New York : CRC Press
    UID:
    b3kat_BV046806779
    Umfang: 1 Online-Ressource (xvii, 380 Seiten) , Illustrationen, Diagramme
    ISBN: 9781351258081 , 9781351258067
    Inhalt: There is a continuing demand for up to date organic & bio-organic chemistry undergraduate textbooks. This well planned text builds upon a successful existing work and adds content relevant to biomolecules and biological activity. -Professor Philip Page, Emeritus Professor, School of Chemistry University of East Anglia, UK Introduces the key concepts of organic chemistry in a succinct and clear way. -Andre Cobb, KCL, UK Reactions in biochemistry can be explained by an understanding of fundamental organic chemistry principles and reactions. This paradigm is extended to biochemical principles and to myriad biomolecules. Biochemistry: An Organic Chemistry Approach provides a framework for understanding various topics of biochemistry, including the chemical behavior of biomolecules, enzyme activity, and more. It goes beyond mere memorization. Using several techniques to develop a relational understanding, including homework, this text helps students fully grasp and better correlate the essential organic chemistry concepts with those concepts at the root of biochemistry. The goal is to better understand the fundamental principles of biochemistry. Features: Presents a review chapter of fundamental organic chemistry principles and reactions. Presents and explains the fundamental principles of biochemistry using principles and common reactions of organic chemistry. Discusses enzymes, proteins, fatty acids, lipids, vitamins, hormones, nucleic acids and other biomolecules by comparing and contrasting them with the organic chemistry reactions that constitute the foundation of these classes of biomolecules. Discusses the organic synthesis and reactions of amino acids, carbohydrates, nucleic acids and other biomolecules
    Weitere Ausg.: Erscheint auch als Druck-Ausgabe, Paperback ISBN 978-0-8153-6645-4
    Weitere Ausg.: Erscheint auch als Druck-Ausgabe, Hardcover ISBN 978-0-8153-6713-0
    Sprache: Englisch
    Fachgebiete: Chemie/Pharmazie , Biologie
    RVK:
    RVK:
    Schlagwort(e): Biochemie
    URL: Volltext  (URL des Erstveröffentlichers)
    URL: Volltext  (URL des Erstveröffentlichers)
    Bibliothek Standort Signatur Band/Heft/Jahr Verfügbarkeit
    BibTip Andere fanden auch interessant ...
Schließen ⊗
Diese Webseite nutzt Cookies und das Analyse-Tool Matomo. Weitere Informationen finden Sie auf den KOBV Seiten zum Datenschutz