Umfang:
1 Online-Ressource (VI, 181 Seiten)
,
Illustrationen, Diagramme
ISBN:
9783110725087
,
9783110724967
Serie:
De Gruyter STEM
Inhalt:
With consumer awareness increasing, the importance of the environmental impact of everyday products such as food becomes a major factor for the customer. This awareness was increased with the COVID-19 pandemic. This book introduces green and sustainable food technology and its use during a pandemic. In addition, it covers current topics such as future food processing, methods of maintaining industrial hygiene and microbiological quality and safety
Anmerkung:
Literaturangaben
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In English
Weitere Ausg.:
ISBN 9783110724929
Weitere Ausg.:
ISBN 3110724928
Weitere Ausg.:
Erscheint auch als Druck-Ausgabe Microbiology of food quality Berlin : De Gruyter, 2022 ISBN 9783110724929
Weitere Ausg.:
ISBN 3110724928
Sprache:
Englisch
Schlagwort(e):
Lebensmitteltechnologie
;
Umweltverträglichkeit
;
Nachhaltigkeit
;
Lebensmittelqualität
;
Lebensmittelmikrobiologie
;
Lebensmittelhygiene
;
Pandemie
;
Aufsatzsammlung
DOI:
10.1515/9783110724967