Format:
VIII, 358 S. :
,
Ill. ;
,
23 cm.
ISBN:
0-7914-4432-5
,
0-7914-4431-7
Series Statement:
SUNY series in the social and economic history of the Middle East
Note:
Includes bibliographical references (p. 313-351) and index. - Konsumentenverhalten und gesamtwirtschaftlicher Konsum im Osmanischen Reich 1550 - 1922. - U.a.: Aspects of the Ottoman Elite's food consumption: looking for 'staples,' 'luxuries,' and 'delicacies', in a changing century / Tülay Artan
Language:
English
Subjects:
History
Keywords:
Verbraucherverhalten
;
Konsumgut
;
Privater Verbrauch
;
Wirtschaft
;
Verbrauch
;
Konferenzschrift
;
Aufsatzsammlung
;
Konferenzschrift
URL:
http://bvbr.bib-bvb.de:8991/F?func=service&doc_library=BVB01&local_base=BVB01&doc_number=008816967&sequence=000002&line_number=0001&func_code=DB_RECORDS&service_type=MEDIA