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    UID:
    gbv_1848806124
    Umfang: 1 Online-Ressource (XIV, 585 Seiten) , Illustrationen
    Ausgabe: 2nd edition
    ISBN: 9783111013107 , 9783111013480
    Serie: De Gruyter STEM
    Inhalt: Food Science and Technology: Fundamentals and Innovation presents the aspects of microbiology, chemistry, nutrition, and process engineering required for the successful selection, preservation, processing, packaging, and distribution of quality food. It is a valuable resource for researchers and students in food science & technology and food industry professionals and entrepreneurs. There are two new chapters in the 2nd Ed. COVID-19 and food supply chain as well as climate-smart food science
    Anmerkung: In English
    Weitere Ausg.: ISBN 9783111013091
    Weitere Ausg.: ISBN 311101309X
    Weitere Ausg.: Erscheint auch als Druck-Ausgabe Food science and technology Berlin : De Gruyter, 2023 ISBN 9783111013091
    Weitere Ausg.: ISBN 311101309X
    Sprache: Englisch
    Fachgebiete: Chemie/Pharmazie , Land-, Forst-, Fischerei- und Hauswirtschaft. Gartenbau
    RVK:
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    Schlagwort(e): Lebensmitteltechnologie ; Lebensmittelchemie ; Lebensmittelmikrobiologie
    URL: Cover
    Bibliothek Standort Signatur Band/Heft/Jahr Verfügbarkeit
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