Umfang:
XI, 303 S.
,
graph. Darst.
,
26 cm
ISBN:
9781107036468
Inhalt:
"As western-style food systems extend further around the world, food sustainability is becoming an increasingly important issue. Such systems are not sustainable in terms of their consumption of resources, their impact on ecosystems or their effect on health and social inequality"--
Anmerkung:
Enth. 10 Beitr
Weitere Ausg.:
Erscheint auch als Online-Ausgabe Food system sustainability Cambridge : Cambridge University Press, 2013 ISBN 9781107056190
Weitere Ausg.:
ISBN 1107056195
Weitere Ausg.:
ISBN 9781139567688
Weitere Ausg.:
ISBN 1139567683
Weitere Ausg.:
ISBN 9781628702804
Weitere Ausg.:
ISBN 162870280X
Sprache:
Englisch
Fachgebiete:
Land-, Forst-, Fischerei- und Hauswirtschaft. Gartenbau
Schlagwort(e):
Lebensmittelindustrie
;
Lebensmittelverbrauch
;
Nachhaltigkeit
;
Aufsatzsammlung